Tuin

Uw tuin onderhouden

Een tuin is het visitekaartje van de woning en de buurt. Goed onderhouden tuinen geven een buurt een prettige uitstraling. Het zegt iets over de leefbaarheid in een buurt: de bewoners zorgen voor de woonomgeving, ze voelen zich er verantwoordelijk voor.

De een houdt van tuinieren, de ander juist niet. Woningbouwvereniging Heerjansdam vindt het belangrijk dat tuinen onderhouden zijn. In het huurcontract staat opgenomen dat je verantwoordelijk bent voor tuinonderhoud.

Bewoners die hun tuin niet of slecht onderhouden, spreken we hierop aan middels een brief waarmee wij hen attenderen op het feit dat de tuin onderhoud nodig heeft. Bewoners krijgen dan de kans om hun tuinonderhoud op orde te brengen. Lukt dat niet, dan gaan we met bewoners in gesprek. Wellicht is er een goede reden voor het ontbreken van tuinonderhoud en kan samen worden gezocht naar een oplossing. Wanneer bewoners afspraken over tuinonderhoud niet nakomen, dan zal het onderhoud van de tuin in opdracht van ons door een gespecialiseerd bedrijf worden uitgevoerd. De kosten hiervoor zullen aan de huurder in rekening worden gebracht.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden