WBV Heerjansdam en coronavirus

Publicatiedatum: 13-03-2020

 

Maatregelen coronavirus bij WBV Heerjansdam

13 maart 2020

 

Het RIVM heeft gisteren extra maatregelen en richtlijnen aangekondigd i.v.m. de toename van het aantal besmettingen met het coronavirus de afgelopen weken.

WBV Heerjansdam past daarom haar werkwijze aan en volgt de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

 

Ons kantoor is telefonisch en per mail bereikbaar

Met ingang van woensdag a.s. is ons kantoor gesloten voor publiek.

Heeft u een afspraak? Dan gaat deze, indien u geen tegenbericht ontvangt, gewoon door. Maar als u gezondheidsklachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft dan vragen wij u dringend om niet naar ons toe te komen. Alle andere vragen kunt u telefonisch of per e-mail stellen.

 

Wij schudden geen handen

Onze medewerkers schudden tijdelijk (in ieder geval tot 31 maart) geen handen. Ook houden we afstand van onze gesprekspartners.

 

Reparatieverzoeken

Als u belt of mailt met een reparatieverzoek dan vragen we of u gezondheidsklachten heeft die verband houden met het coronavirus (verkoudheid, hoesten of koorts). Als dat zo is, maken we een afspraak voor een later tijdstip, over minimaal 2 weken.

 

Huisbezoek of reparaties

Bij een huisbezoek of reparatie vragen we u of u gezondheidsklachten heeft die verband hebben met het coronavirus(verkoudheid, hoesten of koorts). Als dat zo is, komt onze medewerker niet binnen. We maken dan een nieuwe afspraak voor over minimaal 2 weken

 

Onze medewerkers

Als een van onze medewerkers de hiervoor genoemde gezondheidsklachten heeft, adviseren wij hem of haar thuis te blijven of thuis te werken. We zorgen ervoor dat de betreffende medewerker in deze periode geen klantcontacten heeft.

 

Partners van WBV Heerjansdam

De bedrijven, aannemers e.d. die voor WBV Heerjansdam werken vragen we dezelfde richtlijnen te volgen. Dit kan betekenen dat zij niet bij u langs komen wanneer er gezondheidsklachten zijn die verband houden met het coronavirus.

 

Spoedreparaties

Als u een spoedreparatie heeft, zullen wij altijd langskomen.

We vragen wel of u gezondheidsklachten heeft die verband houden met het coronavirus (verkoudheid, hoesten of koorts). We volgen altijd de richtlijnen van het RIVM: we houden twee meter afstand van elkaar. Dit doen we door u te bellen als we bij u aangekomen zijn. U kunt dan de deur openen en 2 meter afstand bewaren van onze medewerker(s).

 

Wij proberen door deze manier van werken de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We hopen op uw begrip voor deze werkwijze.

 

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag.

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden